Dagmar Sigrid

real estate photographer

Binnenkijken: Schiedam
Dit charmante rijksmonument is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Het merendeel in huis is van Nederlandse ontwerpers. Het stel probeert in het interieur de exclusiviteit te waarborgen en schenkt mede daardoor aandacht aan elk detail.
Binnenkijken: Den Haag
Als student moet je soms creatief omgaan met de ruimte die je hebt. Het interieur van deze studio in het centrum van Den Haag is van alle gemakken voorzien én nog een lust voor het oog ook. Omringd door herinneringen komen meerdere stijlen samen tot een plezierig geheel.
Binnenkijken: Hillegersberg
Deze lichte woning is gelegen aan het kanaal dat de Bergse Plassen met elkaar verbindt. Op een zonnige dag varen er heel wat bootjes voorbij. Binnen bestaat het interieur uit een combinatie van designeritems en Thaise invloeden.
Binnenkijken: Den Haag
Met het strand op loopafstand woont het gezin in dit karakteristieke pand. Een interieurmix afkomstig uit studenthuizen, met moderne rode details en tweedehands spullen. Vanuit de lichte open keuken loop je door de openslaande deuren de grote stadstuin in.
Binnenkijken: Leiden
Met deze hoekwoning in het centrum van Leiden proberen passanten dagelijks een glimp van het interieur op te vangen. Het is niet groot, maar de hoge ramen geven een unieke lichtinval. De accentkleur okergeel vormt de rode draad.
Binnenkijken: Steenbergen
Zodra je allebei uit het ouderlijk huis vertrekt en nagenoeg geen meubels meeneemt ligt er een gigantische wereld aan interieuropties voor je open. Er werd gekozen voor een lichte oase waar natuurlijke kleuren en materialen de basis vormen.
Binnenkijken: Delft
Een lichte bovenwoning op loopafstand van hartje centrum. Een huis dat leeft en vol staat met herinneringen. Het interieur heeft Zweedse invloeden, is gevuld met tweedehands vondsten en een creatieve leefstijl.