Zweden heeft bij mij een speciaal plekje. Na vele vakanties en een stage als fotograaf bij een tijdschrift in Stockholm is het een plek waar ik het liefst regelmatig terugkom. De Scandinavische sfeer heb ik doorgevoerd in mijn werk en stijl. Het licht en de natuurlijke uitstraling zijn voor mij waardevolle elementen om mee te werken. Als fotograaf en als styliste. Voor beide beroepen heb ik een opleiding in Rotterdam afgerond. 
Binnenkijkers

Fotograferen doe ik bij voorkeur op het vlak van interieurs. Zo nieuwsgierig als ik ben doe ik dat het liefst bij mensen thuis. Er ligt een wereld aan stijlen en woonwinkels voor ons open, maar wat kies je uit? Graag kom ik in contact met de verhalen achter een interieur. Na een tijdje de opleiding journalistiek in Antwerpen te hebben gevolgd is mijn voorliefde voor schrijven altijd gebleven. De belangstelling naar nieuws en verhalen heb ik tijdens een stage als fotograaf voor RTV Rijnmond ontwikkeld. Nu ga ik graag op pad en ontdek ik wat er achter de gevels schuilgaat. 
Culinair

Thuis in Delft genieten mijn vriend en ik van lekker eten. Met regelmaat verschijnen er mooie creaties bij ons op tafel. Toegegeven, hij is dan de kok en ik maak de foto’s van het resultaat. Het is mijn uitdaging om geur en smaak van de creaties op beeld over te brengen. Op deze website deel ik graag enkele mooie gerechten met je. Als je met één van de recepten aan de gang gaat, laat dan vooral weten hoe het heeft gesmaakt.
Mijn interesse gaat verder dan aandacht voor interieurs en gerechten. Op het gebied van lifestyle zie ik nog veel meer mogelijkheden met foto's en tekst. Zo hoop ik meer uiteenlopende inspiratie te geven met licht uit het noorden als rode draad in mijn werk.

//
Dagmar Sigrid Aarse
Back to Top